ARARAT PURMEREND

ARARAT PURMEREND Voor een broodje groot of klein moet je bij Ararat zijn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 305 beoordelingen
12 feb 2020 om 9:36 Het was weer lekker en snel, top!
4 jan 2020 om 21:20 Eten was echt niet lekker
2 jan 2020 om 8:29 Patat zwart (kapsalon) Komen afspraken niet na Bestel hier nooit meer
1 jan 2020 om 21:35 Patat zwart Als je belt krijg je een grote mond Wilt het niet oplossen want meneer staat alleen Verder is dit de 2e en ook laatste keer dat wij problemen hebben met deze meneer
19 dec 2019 om 15:12 Het duurde ander half uur om 3 kleine pita broodjes te bezorgen, geen saus zoals aangegeven bij de bestelling, en als je een 'super' broodje besteld krijg je dezelfde kleine pita. Nooit meer dus. De reviews spreken voor zich aangezien iedereen 1ster geeft
15 nov 2019 om 22:51 Friet leek oud en het eten was koud.
13 okt 2019 om 19:24 Vriendelijke en snelle bezorging. Eten was heerlijk
11 okt 2019 om 9:01 misten de groenten. en niet veel knoflook en was erg machtig
4 okt 2019 om 8:26 I did not get my food delivered. Please let me know what to do now. I have paid through ideal
1 okt 2019 om 0:35 pizza's besteld. Op website was vermeld dat ze al waren bezorgd. 15 minuten later pas echt bezorgd. Pizza's waren slap en niet erg warm. Smaak was prima.
18 aug 2019 om 20:58 2uur zitten wachten op het eten waren ook niet telefonisch te bereiken echt slordig!
18 aug 2019 om 20:21 Stonden bij de verkeerde straat .. en daarna konden ze het nog niet vinden..