ARARAT PURMEREND

ARARAT PURMEREND Voor een broodje groot of klein moet je bij Ararat zijn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 316 beoordelingen
23 mrt 2020 om 22:17 Heerlijk gegeten, snelle en veilige bezorging (Corona-proof). Zekers voor herhaling vatbaar
7 mrt 2020 om 12:34 Hele goede kapsalon hele aardige bezorger en snel bezorgd en heerlijk eten
5 mrt 2020 om 22:30 Heerlijk eten! Prima bezorging! Super vriendelijke mensen! Voor mij gewoon de beste shoarma/kapsalon van Purmerend. Deze mensen verdienen het om 5 sterren te krijgen qua eten en bezorging!
3 mrt 2020 om 10:17 Goed voer
26 feb 2020 om 9:17 Snel bezorgd en lekker eten.
25 feb 2020 om 2:04 Broodje döner in een pitabroodje (4 happen en het is op). De döner zelf veel te DROOG. Daarnaast de Kapsalon proef je alleen kaas, want het bestaat uit 40% kaas, 30% vlees en 30% patat (verbrand). GEEN SALADE bij de Kapsalon. Dit nog nooit meegemaakt.
12 feb 2020 om 9:36 Het was weer lekker en snel, top!
4 jan 2020 om 21:20 Eten was echt niet lekker
2 jan 2020 om 8:29 Patat zwart (kapsalon) Komen afspraken niet na Bestel hier nooit meer
1 jan 2020 om 21:35 Patat zwart Als je belt krijg je een grote mond Wilt het niet oplossen want meneer staat alleen Verder is dit de 2e en ook laatste keer dat wij problemen hebben met deze meneer
19 dec 2019 om 15:12 Het duurde ander half uur om 3 kleine pita broodjes te bezorgen, geen saus zoals aangegeven bij de bestelling, en als je een 'super' broodje besteld krijg je dezelfde kleine pita. Nooit meer dus. De reviews spreken voor zich aangezien iedereen 1ster geeft